Een ijzersterk team

Alleen met een toegewijd team bereikt u het beste resultaat.

Natuurlijk is er een team nodig om tot betere resultaten te komen. Vandaar dat u voor de uitvoering kunt rekenen op de tomeloze inzet van Maud Spoor, Linda Geeraets en Willem Vernooij.

Daarnaast werken samen met vaste partners en bij grotere events hebben wij extra ingewerkt en ervaren personeel. Zo zetten we precies de capaciteit in die op dat moment gewenst is.

Wij laten u ervaren dat zaken doen door middel van een meeting of congresdeelname heel ontspannen kan zijn. Zowel u als uw gasten kunnen rekenen op service van topkwaliteit. We hebben maar één doel: ervoor zorgen dat u een onuitwisbare indruk achterlaat bij uw medewerkers, collega’s en/of relaties.

Maud Spoor

Eigenaar

Ik ben de drijvende kracht achter MemotionS. Mijn passie en jarenlange ervaring zet ik graag in om uw meeting- of congresdeelname tot een succes te maken. Ik maak uw doelstelling tot mijn doel en probeer daarbij de verwachtingen van onze klanten altijd te overtreffen.

Linda Geeraets

Event Director

Ik ben als Event Director werkzaam bij MemotionS en zet mijn ervaring in voor meeting & congres organisatie en management van begin tot eind.
Het creëren van een beleving is het belangrijkst in mijn ogen. En dat probeer ik te bereiken met hard werk en creativiteit.

Willem Vernooij

Meeting planner

Ik ben werkzaam als Meeting Planner voor meetings, incentives en congressen. Ik houd ervan om zaken goed op orde te hebben en pro-actief aan te pakken. Productie en management op locatie hebben mijn passie aangezien ik mijn kwaliteiten hier volop kan laten zien en benutten voor onze klanten.

MemotionS

Luchthavenweg 81
5657 EA Eindhoven

Telefoon: +31 (0)40 747 01 60

> Rabobank nummer: 1593.31.269   |   BTW nummer: NL001700277B09   |   KvK nummer: 51434598   |   AVG & Privacy   |   Webdesign by Cliqx